Megpróbálta újraéleszteni a prostituáltat a gyilkosa

2015.12.17. 06:26

Úgy értesültünk, Sch. László korábban is hódolt az erőszakos szexnek, ez volt a gyengéje. Volt egy kedvenc prosti­tuáltja, akivel időnként eltöltött néhány órát, ám a lány kábítószerfüggő lett, így a férfi más nő után nézett - írja a Blikk. Így akadt rá az egyik legnagyobb szexpartnerkereső internetes oldalon F. Anettra. Csütörtökre beszéltek meg egy időpontot, Sch. László elment a lányért Kőbányára, onnan indultak együtt Csévharasztra.

A jómódú fiatalember a Blikk szerint azt vallotta, hogy nem vette észre, hogy baj van, csak arra eszmélt, hogy az örömlány nem mozdul. Megpróbálta újraéleszteni Anettet, mellkaskompressziót, befúvásos lélegeztetést alkalmazott, de ezek sem segítettek. Ezután úgy döntött, hogy a holmijaival együtt berakja a holttestet Mitsubishi Outlanderének csomagtartójába. Útja közben szórta szét a holmikat: a ragasztószalagot még Csévharaszton, a nő táskáját az üllői buszmegállóban, mobiltelefonját pedig Vecsésen dobta ki az autóból.

Végül egy kecskeméti teherautós vette észre a holttestet a rézsűn, azonnal értesítette a zsarukat. A férfit két nappal a holttest megtalálása után fogták el.

Az áldozat édesapja a Borsnak azt mondta: lánya nem volt prostituált. "Ezt kikérjük magunknak. A lányunk soha nem élt a testéből, tisztességes, becsületes család a miénk. Anett érettségizett, majd fodrásznak ta­nult, nagy tervei voltak a szakmájában. Minket sajnos senki semmiről nem tájékoztat, azt is az internetről tudtuk meg, hogy elkapták a feltételezett gyilkosát" - mondta az apa.

"Fogalmam sincs róla, honnan ismerte Anett ezt a férfit, abban azonban biztos vagyok, nem a pénzért találkozott vele. Nem voltak anyagi gondjai, mindent megadtunk neki.  Sajnos Anettnek nagy hibája volt, hogy rettentő naivan állt az emberekhez. Gondolom, ez a férfi is jól be­csapta, aztán kihasználta" - mondta. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport