Kamaszok késeltek és raboltak a körúti szórakozóhely vécéjében

2015.12.29. 12:14

Két fiatalkorú fiú és egy társuk ellen, csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt, folytat nyomozást IX. kerületi rendőrkapitányság, írja a Police.hu.

Virágh Renátó
Virágh Renátó
Fotó: Police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a három fiú december 27-én, tehát vasárnap hajnali fél hat körül vonszolta egy Ferenc körúti szórakozóhely illemhelyére a sértettet, akit a mobiltelefonja átadására szólítottak fel. Miután a telefon gazdája nem engedelmeskedett, az elkövetők egyike, Virágh Renátó pillangókést rántott elő és szegezett neki, majd több helyen – a csuklóján és a combján is – megszúrták vele. Közben társuk odakint, őrködéssel biztosította a terepet. A késelés után a sértettet tovább bántalmazták, elvették a nála lévő mobiltelefont, majd elmenekültek a helyszínről.

Az egyik 16 éves elkövető még aznap jelentkezett a rendőrségen, a másikat pedig egy budapesti lakáson fogták el. A 17 éves Virágh Renátót tovább keresik, országos elfogatóparancsot adtak ki ellene. A rendőrök azt kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban, értesítse őket a 107-es vagy 112-es telefonszámon.