Rendőrautó karambolozott Budapesten

2015.12.31. 09:56
  • Dél körül összeütközött egy rendőrautó és egy Toyota Yaris Budapesten, a Tétényi út és a Bártfai utca kereszteződésénél. Senki sem sérült meg. Az irányíthatatlanná vált rendőrautó az ütközés után 40 métert repült a Bikás park irányába, szerencsére egy méterre elsuhant egy kisgyermekes család előtt. A rendőrök az Etele úti kereszteződéshez siettek, ahol korábban elütöttek valakit. (Olvasónk, Márton)
    IMG 20151231 114537
    Fotó: Olvasónk
  • Meghalt egy kerékpáros, miután elsodorta egy teherautó Jászberény és Pusztamonostor között a 32-es úton. A baleset reggel negyed nyolc körül történt a 22-es kilométernél. (Police.hu / MTI)
  • Halálos lakástűz volt a Veszprém megyei Noszlopon, az Arany János utcában. Tüzelőanyagok, fa és rongyok gyulladtak meg egy ház pincéjében. Hőkamerákkal vizsgálták át a helyiséget, és megtalálták egy 78 éves férfi holttestét. (Katasztrófavédelem / MTI)
  • Árokba borult, majd tizenöt métert sodródott egy autó Veszprém megyében, Káptalantóti és Kékkút között. Egy 22 éves férfi életveszélyesen megsérült, őt a mentők az ajkai kórházba vitték. (Katasztrófavédelem / MTI)
  • Háznak ütközött egy autó Budapest XVII. kerületében, a Lőrinci úton. A sofőr megsérült, de nem szorult be a roncsba. A XVII. kerületi hivatásos tűzoltók áramtalanították a kocsit. (Katasztrófavédelem)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport