Alfréd
-2 °C
2 °C

Szavazhatunk az év ellenőréről

2016.01.05. 10:21
Különleges kampányt indított el a Budapesti Közlekedési Központ. Az utasok segítségével keresi 2015 legjobb jegyellenőreit. A jelöltekre 2016. január 17-ig lehet szavazni a BKK Facebook oldalán.

A hat "év ellenőre"-jelöltről bemutatkozó videó készült, amelyeket január 5-én tesznek közzé a BKK Facebook-oldalán, kétóránként kerül fel új film. Az elsőt már közzé is tették, tekintsék meg Erzsébetet, az első jelöltet. 

Erzsébet az Év Ellenőre cím egyik jelöltje. Nézd meg a vele készült kisfilmet, és ha ő számodra a legszimpatikusabb, tá...

Szerző: BKK - Budapesti Közlekedési Központ2016. január 5.

A jelöltekre 2016. január 17-én, vasárnap 12 óráig lehet szavazni a közlekedésszervező cég közösségi oldalán. Az elismerésben az a jegyellenőr részesül, aki a legtöbb szavazatot kapja az ügyfelektől.

A jelöltek kiválasztása objektív, szakmai szempontok alapján történt

- írta a BKK. A filmekben szereplő jegyellenőrök 2015-ben végig egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, de a kiválasztás során a teljesítménymutatókon kívül a BKK figyelembe vette a beérkezett utaspanaszok számát is. 

A versenyben részt vevő hat ellenőr mind különböző személyiség, egy azonban közös bennük: munkájukat a BKK értékrendje szerint kifogástalanul végzik, amit az ügyfelek eddigi visszajelzései is igazolnak - írtaa cég.

Aki szavazni szeretne az a BKK Facebook oldalán az általa támogatott jelölt filmje alatt, a tetszik gombbal megteheti. A szavazásban résztvevők között 25 plüssvillamost és 25 bögrét sorsol ki a BKK.