Megtört az a férfi, aki Lajcsi birtoka mellett ásta el felesége holttestét

2016.01.13. 06:45

Beismerte a 44 éves B. Róbert, hogy ő ölte meg feleségét, amiért az asszony el akarta hagyni. A férfi akkor tört meg, miután egy hónap elteltével előkerült az elásott holttest az előzetesben lévő Lagzi Lajcsi birtokának közelében - írja a Blikk a Zsaru magazinra hivatkozva.

B. Róbert korábban a rendőröknek azt mondta, felesége eltűnt. A férj azt állította, hogy feleségét november 14-én látta utoljára, amikor Komáromban kellett találkoznia valakivel. "Megzsarolták, ha nem megy el, annak következményei lesznek. Elvittem őt a városba, azóta nem tudok róla semmit" - állítólag ezt mondta akkor a férj. 

De a rendőrök nem hittek neki, miután megtudták, hogy betegesen féltékeny volt a feleségére, gyakran kémkedett utána a munkahelyén is, a felesége el akarta hagyni. Csakhogy hiába volt gyanús B. Róbert, a holttest nem volt meg. December 30-án aztán előkerült, Lagzi Lajcsi birtokához közel találta meg egy férfi tyúkhúrszedés közben - a zenésznek természetesen semmi köze nincs az ügyhöz

Egy héttel azután, hogy előkerült és azonosították a holttestet, B. Róbert megtört és beismerte tettét.

A gyilkos férj azt vallotta, hogy lángoló szerelemmel szerette feleségét és nem tudta elfogadni, hogy el akarja hagyni őt. Vallomása szerint november 14-én egy veszekedés után autózni indultak, majd Bana és Ács között megálltak beszélgetni, de nem tisztázták a konfliktusokat, csak egy újabb nagy veszekedés robbant ki. A férj nem tudta pontosan felidézni a részleteket, csak arra emlékezett, hogy megütötte az asszonyt, majd a következő emlékfoszlány, hogy az anyósülés előtt térdel és zokogva öleli az asszony holttestét. A csomagtartóba tette, édesanyjához hajtott Komáromba, ahol aludni tért. De még aznap éjjel újra volán mögé ült és elhajtott, hogy megszabaduljon a holttesttől.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport