11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 1
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27. ÉLŐ
Belgium 0
Marokkó 1
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27.
Horvátország 0
Kanada 0
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0

Lajcsi üzent a börtönből: azért sem lesz öngyilkos

2016.01.15. 07:59

A legfrissebb Lagzi Lajcsi-ügyi fejlemények következnek a mai lapokból. A Blikk és a Bors is nagy terjedelemben, címlapsztoriban foglalkozik a börtönben raboskodó zenésszel.

A Bors kérdéseket küldött a lopás és vesztegetés gyanújával előzetesben ülő zenésznek, aki ügyvédjén keresztül válaszolt. Mivel az utóbbi napokban elterjedt, hogy Lajcsit pszichológus kezeli, és öngyilkosságtól féltik, a lap elsőként ezt tisztázta. Lajcsi ügyvédje, Fröhlich Krisztián ezt válaszolta:

Soha nem volt öngyilkossági gondolata. Azt mondja, fontos feladata van az életben, fontos feladata van a családjával és a zenében is.

Lajcsinak pár nap múlva lesz a születésnapja, amelyet feltehetően a börtönben kell töltenie. Az ügyvédje szerint Lajcsi sosem tartotta fontosnak a saját születésnapját, sokkal inkább a szerettei születésnapját, azok az igazán fontosak a számára.

Lajcsi eközben meglepő rabtársat kapott, tudta meg a Blikk. Lajcsi mellé zárták ugyanis azt a férfit, aki éppen a zenész birtokánál ásta el meggyilkolt feleségét. A Blikk írt korábban arról a győri férfiról, aki november 14-én egy vita hevében végzett a feleségével, és éppen a zenész birtokához vezető bekötőút mellett ásta el a holttestet.

A lap megkérdezte a dologról Lajcsi ügyvédjét, aki az információt sem megcáfolni, sem megerősíteni nem kívánta, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának illetékesei pedig konkrét személyekkel kapcsolatos kérdésekre nem kívántak válaszolni.  • Hírek
  • Bankszámla