Ittak a Fradi-focisták, majd baleseteztek vasárnap hajnalban

2016.01.18. 19:50

A Ferencvárosi Torna Club két labdarúgója szombatról vasárnapra virradóra Budapesten közlekedési balesetet szenvedett – írja közleményében a Fradi.hu.

A két játékos, az autót vezető Varga Roland és utastársa, Busai Attila a klubvezetésnek arról is beszámolt, hogy mielőtt kocsiba ültek volna,

kisebb mennyiségben alkoholt fogyasztottak, azonban mindketten úgy érezték, az elfogyasztott ital már távozott a szervezetükből.

A felelősséget mindenért vállalják a hatóságok előtt, egyben nagyon sajnálják, hogy ilyet tettek, írják.

Eltűnt a harmadik?

„Az FTC az érintetteket felelőtlenségük miatt természetesen súlyosan megbünteti a labdarúgó csapat házirendje szerint, a büntetés mértékét azonban a klub és a játékosok magánügyként kezelik” – fogalmaz a közlemény.

Az Mno.hu úgy tudja, a baleset hajnal kettőkor történt, egy harmadik, válogatott ferencvárosi játékos is ült az autóban. A lapnak a rendőrség azt a tájékoztatást adta, hogy a Kútvölgyi úton január 17-én reggel egy személygépkocsi kőfalnak ütközött, a baleset során két személy megsérült. 

A lap információi szerint a harmadik focista elhagyta a helyszínt a baleset után. A gépjármű összetört, és az összes légzsák kinyílt. Szemtanúk szerint a játékosok ittas állapotban voltak, egyikük a jelenlévőkkel szóváltásba keveredett.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport