Vajúdó nővel borult fel egy mentő Üllőnél

2016.01.19. 08:05
  • Összeütközött egy kisteherautó és egy mentőautó a 4-es főút Üllő és Gyömrő közötti szakaszán, utóbbiban megsérült egy várandós nő, írja az MTI. A mentőautó az oldalára borult, a sofőrök és a kismama is könnyebben sérült meg. Az MTI szerint egy vajúdó nőt vittek kórházba.
  • Két autó karambolozott, az egyik kigyulladt az M6-os autópálya C jelű alagútjában. A teljes terjedelmében égő autóhoz riasztották a bátaszéki önkormányzati, a mohácsi és a szekszárdi hivatásos tűzoltókat és a véméndi katasztrófavédelmi őrs tűzoltóit. Az autópálya Bóly felé vezető oldalán, a 169-es kilométer térségében az alagút füsttel telítődött, a pályaszakaszt lezárták. A füstelszívó ventilátorokat bekapcsolták, az alagutat átszellőztetik. Az ütközésben egy ember megsérült. Bátaszék körzetében az autósoknak kerülniük kell.

  • Halálra gázolt egy gyalogost egy teherautó a 35-ös főúton, Hajdú-Bihar megyében, Görbeháza közelében,   írja   a rendőrség. A baleset reggel fél hét körül történt. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök félpályás útzár mellett helyszíneltek.