Majdnem megerőszakolták barátnőjüket, majd diszkóba mentek

2016.01.21. 14:52

Diszkó előtti bemelegítő bulinak indult, szexuális inzultusba torkollott egy este Kunszentmiklóson. A lakásban történtek miatt a szegedi ítélőtábla másodfokon súlyosbította az elsőfokú ítéletet. Az másodrendű vádlott 2 év börtönt kapott, az elsőrendű másfél évet, a harmadrendű 9 hónapot kapott. 

Az eset 2013 október 12-én történt, amikor a huszonéves társaság bulit szervezett, amelyre az egyikükkel szimpatizáló lányt is meghívták. A társaság sokat, a lány keveset ivott, szól a bíróság esetismertetése. A buli némi ordizozás után a lány tapogatásába torkollott. A lányt az ágyra húzták, és az elsőrendű vádlott megpróbálta lehúzni róla a harisnyáját. 

Miközben a lány védekezett, és lekevert egy pofont, az egyik vádlott partifotókat készített az erőszakoskodásról.

Végül a társaság egyik, szobába belépő tagja figyelmeztette az erőszakoskodókat, hogy hagyják abba. A lányt elengedték, aki kiment a szobából, de nem ment el, így az este során még inzultálták.

A sértett ráadásul a társasággal indult el a diszkó felé, mert elmondása szerint úgyis arrafelé lakott. A diszkó előtt mesélte el ismerőseinek a történteket, majd egyikük kíséretével hazament.