Szilárda
2 °C
7 °C
Index - In English In English Eng

A. Ádám vakmerő előzésbe kezdett

2016.01.27. 08:45

Az Útinform szerda reggeli (8.15) jelentése szerint a nyugati országrész kivételével ködös, párás az idő. A ködös területeken csak néhány száz méter a belátható útszakasz hossza, de helyenként 100 méter alá csökkent a látótávolság.

Untitled-1
Fotó: Időkép.hu

Nézze meg az Időképen, mire számíthat>>>

Az utak általában vizesek vagy nedvesek, de a tartósan ködös területeken csúsznak. A hőmérséklet mínusz 4 és plusz 6 fok között van. A szél gyenge, vagy szélcsend van.

  • Az M5-ös autópályán délelőtt javítják az útburkolatot. A főváros felé a reggeli órákban a Hetényi pihenőnél, a 82-es km-nél dolgoznak, majd a Szeged felé vezető oldalon Kecskemét után a 94-es km-nél aszfaltoznak. Mindkét munkaterületnél csak a belső sáv járható.
  • A 39-es főúton, Gibárton a Dózsa György úton korábban megcsúszott az út menti rézsű, az 5-ös km-nél a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa irányítja a forgalmat.
  • A 67-es főúton Kaposváron, a Berzsenyi utcában a 39-es km-nél a városközpont felé csak a belső sáv járható, a külső sávot közmű hiba miatt lezárták.

A jeges-csúszós utakon több baleset történt Komárom-Esztergom megyében kedden. Egy 28 éves tatabányai férfi egy kocsisort előzött Oroszlány és Környe között, de nem tudta befejezni a manővert, és egy busznak ütközött. A karambol után több jármű is egymásnak csúszott. A gyorsteszt szerint A. Ádám drogozott vezetés előtt, és a kocsiban is találtak kábítószert, írja a Police.hu.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport