96 késszúrással ölte meg az anyját egy 14 éves lány Zagyvarékason

2016.01.28. 07:54 Módosítva: 2016.01.28. 08:00

Egy jó családból származó, 14 éves lány ölte meg anyját Zagyvarékason a barátja segítségével. A Blikk úgy tudja, a lány a korábbi körzeti orvos gyermeke. Az orvos 2012-ben meghalt. A lap szerint a konfliktust az váltotta ki, hogy az anya nem nézte jó szemmel lánya és 16 éves barátja kapcsolatát.

Az 58 éves áldozatnak ez volt a második házassága. Az asszonynak első házasságából két felnőtt fia is volt, tőlük három lányunokája is született, írja a Bors

A lánynak nagyon szoros volt a kapcsolata az apjával. A lány sikeres cselgáncsozó volt, de apja 2012-es halála után magába forduló lett. 

Barátjával csak néhány hete ismerkedett meg. A lány otthonában biztonsági kamera is volt, de ezt hétfőn a gyilkosságra készülő fiatalok kikapcsolták. A lány másnap reggel iskolába is ment: tanárai és osztálytársai semmi különöset nem vettek észre rajta.

A meggyilkolt asszonyra kedd este hozzátartozói holtan találtak rá. A rendőrség még aznap őrizetbe vette a lányt. 16 éves barátját kommandósok fogták el  egy szolnoki buszállomáson.  

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport