Jogászhallgató ölhetett Szegeden

2016.02.02. 06:04

Megöltek egy férfit Szegeden a Londoni körút egyik kocsmájában keddre virradóra, három óra előtt, írja az MTI. A rendőrök néhány óra alatt elfogták az emberölés gyanúsítottját. A 24 éves férfi ellen emberölés gyanúja miatt indul büntetőeljárás.

További részleteket tudott meg az esetről a Délmagyar: a gyilkosság a Négylépcsős Sörözőben történt kedden, 2 óra 45 perc körül. A lap a helyszínen megtudta, hogy „az elkövető többször járt már a kocsmában, ismerték, de nem számított törzsvendégnek. Az áldozat egy 36 éves férfi".

A lap a pultostól úgy tudja, a gyilkosságnak nem volt veszekedős, dulakodós előzménye, már csak azt lehetett látni, ahogy összeesik az egyik férfi. A gyilkos elmenekült, de néhány órával később a rendőrök elfogták. A lap információi szerint az elkövető jogászhallgató egyetemista.

Emberölés Szegeden

A rendőrség kordélután adott közleményt, melyben azt írták, emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe azt a 24 éves fiatalembert, aki megölt egy 36 éves férfit az egyik szegedi vendéglátóhelyen: február másodikán háromnegyed háromkor egy bicskával szúrta meg a férfit. A 24 éves fiatalember a kihallgatása során részben beismerő vallomást tett. A kést megtalálták a ruházatában, amikor elfogták.

Halálra késeltek egy férfit Budapesten is a XIII. kerületben a Szent László utca egyik lakásában is. A rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, és megkezdték a helyszínelést.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport