Pestszentlőrinci késelés: önként feladta magát a nő, a férfit még keresik

2016.02.09. 23:08 Módosítva: 2016.02.10. 15:31
20161002082935
Fotó: Police.hu

Belehalt sérüléseibe egy középkorú férfi, akit kedden este késeltek meg Budapest 18. kerületében. Az eset a Ráday Gedeon utca és a Fedezék utca kereszteződésénél történt kedd este fél kilenc körül, írja a police.hu.

Az elkövető több alkalommal is megszúrta a férfit, majd egy sötét BMW-vel elmenekült a helyszínről. A rendőrség egy JAX-333 rendszámú autót keres.

A BRFK munkatársai megkezdték a helyszíni és halottszemlét, valamint az ismeretlen tettes beazonosítását és felkutatását. A rendőrség azt kéri, hogy aki a gépkocsival vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, mihamarabb értesítse őket a 112-es számon.

Frissítés: A rendőrség a feltételezett elkövetőkről, Bödöcs Norbertről és egy G. E. monogramú nőről fotót is kiadott szerda reggel. Mint írták, a 23 éves férfi és a 21 éves nő Budapesten lakik. A rendőrség hajtóvadászatot indított ellenük.

Frissítés2: A Police.hu a reggel kiadott közleményéből később kivette a nő fotóját és a nevét. Mint az MTI-nek délután elmondták, a nő önként jelentkezett a rendőrségen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport