Koronavírus adatok

2022. jan. 20.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-5 °C
2 °C

Betonba öntve találták meg a dunaföldvári vállalkozót

2016.02.13. 08:50

A héten robbant a hír, hogy a rendőrség egy gyilkossági ügyben gyanúsítottként hallgatta ki Gál Rolandot, Dunaújváros fideszes önkormányzati képviselőjét. Itt írtunk az ügyről részletesebben.

Az ügyben eljáró Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csak szűkszavúan kommunikált az ügyben. Azt közölték, hogy egy dunaföldvári férfi több mint két évvel ezelőtti eltűnése ügyében emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2016. január 5-én nyomozást rendeltek el. Az üggyel összefüggésben két gyanúsítottat az illetékes bíróság előzetes letartóztatásba helyezett, az egyiknek Sz. J., a másiknak G. R. a monogramja.

11037829 9be87299b5fb7c6da1d3406d02704fc1 o

Az áldozatról közölt most részleteket a Blikk. Az áldozat egy dunaföldvári vállalkozó volt, aki több mint két éve tűnt el, a családtagjai már akkor azt hangoztatták, hogy nem önszántából. A Blikk úgy tudja, hogy a nyomozók és szakértők szerda este jelentek meg a Petőfi utca egyik elhagyatott portáján. "Többórás kutatás után itt találták meg állítólag a keresett férfi maradványait elásva és bebetonozva" - mondta a lapnak egy szomszéd.

A halál pontos körülményeit vizsgálják. A rendőrök még péntek délelőtt is a helyszínen voltak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport