Börtönőr késelt Szegeden

2016.02.29. 09:15

A szegedi ügyészség őrizetbe vette, és gyanúsítottként hallgatta ki azt a börtönőrt, aki a gyanú szerint vasárnapra virradóra megkéselt egy férfit, írja az MTI.

A Szegedi Fegyház és Börtönben szolgálatot teljesítő férfi a szombatról vasárnapra virradó éjszakát társaival a Tisza-parti város egyik belvárosi szórakozóhelyén töltötte. Éjjel 2 óra körül a szórakozóhely előtt szóváltásba keveredett egy másik társaságban lévő férfivel, majd bicskával két alkalommal hason szúrta. A férfi a szúrás következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, meg kellett műteni.

Az ügyészség még az elkövetés napján őrizetbe vette, majd gyanúsítottként hallgatta ki a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított nem ismerte el bűnösségét.

Nem ez az első eset, hogy börtönőr követ el bűncselekményt Szegeden, nyáron két börtönőr támadt egy lányra és egy kubai származású, magyar állampolgárságú fiúra az Újszegedi Partfürdőnél. A börtönőrök azért támadtak a párra, mert a fiúról azt hitték, hogy menekült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport