Házkutatás volt Lagzi Lajcsi luxusvillájában

2016.03.07. 06:47

Újabb luxusingatlanra bukkantak a hatóságok a Lagzi Lajcsi után zajló nyomozás során – írja a Blikk. A lap információja szerint a közel félmilliárdot érő Boglárka lakóparkon és a boldogasszonypusztai birtokon kívül a rendőrök találtak egy érdi villát is, ami a trombitaművészhez köthető.

Az idősebb helybeliek csak úgy emlegetik a villát, mint a Puskás-villa, ugyanis az Aranycsapat néhai legendája és játékostársai gyakori vendégei voltak az annak idején szállodaként üzemelő ingatlannak. Nem olyan régen rendőrök szállták meg a házat, és majdnem egy napig kutakodtak is.

Az üggyel kapcsolatban a lap megkérdezte Lagzi Lajcsi ügyvédjét, dr. Fröhlich Krisztiánt is, aki megerősítette értesüléseiket. „Valóban van egy érdi ingatlan, amelyben az ügyfelem ellen folytatott bűnügyi nyomozás keretében történt házkutatás. Több, az ügyhöz nem köthető céges dokumentumot is lefoglaltak” – mondta a jogi képviselő. A villát ugyanaz a cég birtokolja, amely a Lajcsi feleségéről, Boglárkáról elnevezett lakóparkot.

Galambos Lajost és a feleségét, valamint egy harmadik személyt közüzemi számlák elcsalása, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával 2015. szeptember 24-én tartóztatták le. Az érintettek jelenleg szabadlábon védekezhetnek.