Az NVI-s kopaszok úgy érzik, a média megsértette személyiségi jogaikat

2016.03.07. 18:16

A Nemzeti Választási Irodánál balhézó kigyúrt arcok közül ketten pert indítottak az ATV ellen – írja a csatorna holnapja. J. Lőrinc és K. Tibor Attila ugyanis úgy vélik, a csatorna megsértette a személyiségi jogaikat, amikor kitakarás nélkül tette közre képmásukat. És hogy ezt a sérelmet mennyi pénzzel lehetne kompenzálni? Egymillió forinttal.

J. Lőrinc és K. Tibor Attila akkor kerültek képernyőre, amikor február 23-án a választási irodánál az általuk is erősített különítmény – melyből többen Kubatov Gábor Fradi-elnökhöz és Fidesz-alelnökhöz köthetők – megakadályozta, hogy az MSZP-s Nyakó István leadja a vasárnapi boltbezárással kapcsolatos kérdését. Ezért a 2010-ben fideszes színekben, 2014-ben függetlenként megválasztott herceghalmi polgármester feleségének, Erdősi Lászlónénak négy másodperccel sikerült megelőznie a szocialistákat. Az ordító szabálytalanság ellenére az NVB mégis átengedte Erdősiné kérdéseit.  

Teljes videó: egy tucat kopasz megakadályozta, hogy az MSZP a zárvatartást népszavazásra vigye

A magyar demokrácia demokratikus mivoltát komolyan megkérdőjelező ügy minden fejleményét áttekintheti ezen a gyűjtőoldalon>>>>>>>