Folytatja a kórházkifestést a hálás apuka

2016.03.11. 21:54

Óriási hírem van! Segítséget kaptam, hogy folytassam a munkát a kistarcsai kórházban! A koraszülöttosztályt festhetem ki Forgács Balázs segítségével, aki a www.szinvarazs.hu festékwebshop tulajdonosa. Szeretnék más kórházakban is festeni, ahol kérnek segítséget! Írjátok meg nekem, hol fogadnák még szívesen a munkát! Remélem minden kórházhoz eljut az ötlet, akihez csak kell!

írta a Facebook-oldalán Lakatos Norbert.

Ő az a kistarcsai festő, akiről még februárban írtuk meg, hogy annyira meg volt elégedve azzal, ahogy a Flór Ferenc kórházban bántak a kislányával és a feleségével, hogy hálából saját költségen kifestette az egyik irodát. Ezzel akart segíteni a kórház dolgozóin, mert ahogy akkor írta, "amilyen állapotok közt kell dolgozniuk, na az kiakasztó".

Februárban Némedi Mária, a kórház orvosigazgatója az Indexnek elmondta, hogy azért egy irodát választottak, mert a kórtermek általában tele vannak beteggel. Lakatos új bekezdéséből kiderül, hogy ezúttal ezt is sikerült megoldani, hiszen most a koraszülöttosztályt fogja kifesteni.