Lagzi Lajcsi titokban Mexikóba utazott

2016.03.14. 08:37 Módosítva: 2016.03.14. 11:07

Teljes titokban Mexikóba utazott Lagzi Lajcsi a családjával - írja a Blikk. A lapot egy olvasó tájékoztatta arról, hogy az Egyesült Államokban, a New Jersey-i Newarkban találkozott a rengeteg bőrönddel utazó sztárral, amint épp becsekkol a Mexikóba tartó járatra.

Nem volt jó kedve, de mégis megengedte, hogy lefotózzam a lányával. Vele volt a többi gyerek és a felesége is, aki mintha sírt volna.

A Blikk szerint tehát Galambos Lajos mindenkit átvert, és elszökött, mivel nemrég még azt nyilatkozta a sajtónak, hogy Olaszországba készül. A lap úgy tudja, Lagzi Lajcsi a hatóságoknak nem jelentette be úti célját, ami azért is érdekes, mert Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak.

A Blikk megpróbálta telefonon elérni Galambos Lajos, sikertelenül. Megszólalt viszont Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián:

Akárhol is tartózkodik Galambos Lajos, fel tudja venni velem a kapcsolatot. Egyébként nincs érvényben korlátozó intézkedés vele szemben. Ha akar, még az űrbe is felrepülhet.

Ahogy azt korábban az Index is megírta, Lagzi Lajcsit és a feleségét, valamint egy harmadik személyt közüzemi számlák elcsalása, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával tavaly ősszel tartóztatták le, a zenész januárban szabadult a börtönből. Az érintettek jelenleg szabadlábon védekezhetnek.