Iván
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Négy kilométeres a sor Hegyeshalomnál

2016.03.28. 10:56

UPDATE: Az osztrák szervek valamivel dél után befejezték az ellenőrzést, így az érintett útszakaszon ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

MÉG NAGYOBB UPDATE: „Hegyeshalomnál az M1-es autópályán a nap folyamán ma nem volt 4 km-es torlódás, csak Pandorf közelében, egy baleset és a délelőtti ellenőrzés miatt" − a Magyar Közút Nonprofit Zrt. útügyi információs főmunkatársa. 

Ember legyen a talpán, aki el tud igazodni az információk tengerében!

Korábban írtuk: Rövid idő alatt négy kilométeresre nőtt a torlódás az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, írja a rendőrség.

Az osztrák hatóságok szúrópróbaszerűen ellenőrzik a határon átlépő autókat. Az ellenőrzés miatt rövid idő alatt négy kilométeresre nőtt a torlódás a határátlépési pont közelében.

Délelőtt tízkor még csak egy kilométeres volt a sor, így várhatóan a négy kilométert is meg fogja haladni a torlódás hossza.