Se ki, se be nem lehetett menni Budakesziről

2016.04.07. 21:26 Módosítva: 2016.04.07. 22:41

Baleset történt a Budakeszi úton Laktanyánál este nyolc óra körül. A helyszínelés és műszaki mentés idejére, több mint két órára a Budakeszi út balesettel érintett szakaszát a rendőrök lezárták, az autósokat visszafordították, óriási dugó alakult ki. Az utat 22:30-kor nyitották újra.

IMG 9607
Fotó: Olvasónk, U. Zoltán / Index

Olvasónk fotója szerint a laktanyánál kidőlt egy villanyoszlop, mert nekiment egy kis autó. Óriási  volt egész este a dugó, se ki, se be nem lehet menni Budakesziről.

A Google Maps szerint a Budapest felől körülbelül az Árnyas út végénél kezdődött a dugó, így:

A rendőrség szerint a balesetben egy nő megsérült.

Amíg a Budakeszi út forgalma helyre nem állt, a BKK gyorsan ideiglenes járatot indított 22E jelzéssel a Széll Kálmán tér és Budakeszi, Dózsa György tér között. A járat Budaörs felé kerülve érte el Budakeszit, és csak a két végállomáson állt meg. Az ideiglenes járat indítása előtt csak gyalog lehetett két megálló között közlekedni, körülbelül 10 perces sétát kellett tenni az utasoknak. 

A BKK este fél 11-kor közölte, hogy a 22-es buszcsalád járatai újra a teljes vonalon közlekednek, de a menetrend szerinti forgalom helyreállásáig az ideiglenes 22E járat is a forgalomban marad.