Sokkolóan perverz módon ölte meg párját a féltékeny férfi

2016.04.21. 17:48

Hetven sérülést számoltak össze annak a nőnek a testén, akinek haláláért 14 év fegyházat kapott a féltékenységében megvadult élettársa - írja a Kisalföld.hu. I. József 2014 szeptemberében levetkőztette a félig eszméletlen áldozatot, testnyílásaiba szalvétát, mosogatószivacsot dugott, és brutálisan megverte.

Az 56 éves I. József 2013-ban került közelebbi kapcsolatba Nagyesztergáron a vele egy utcában lakó Évával, akivel szexuális viszonya is volt. Éva 2014 tavaszán a vádlott barátjával, N.S-ral is összeszűrte a levet, amit ekkor I. József még megbocsátott mindkettőnek - kezdte a történetet a Kisalföld cikke.

Nagyon berúgtak

Augusztusban a férfi megverte a nőt, aki ekkor csöngetett be N.S-hez, kérte, hogy hadd aludjon nála. Ott töltötte a hétvégét, párja kereste, de N. S. nem árulta el, hogy Éva nála van. Közben ők ketten együtt töltötték a következő délutánt, estére a nő nagyon berúgott.

A féltékeny I. József is leitta magát akkor. Éváék lefeküdtek aludni, este fél tizenegykor a férfi a redőnyt verte, és belökte az ablakot. N.S. a bejárati ajtóhoz hívta, ott József háromszor az arcába öklözött, és félrelökte. Megindult a szoba felé, látta, hogy a nő az ágyon fekszik, ordított és ütni kezdte. N.S. kiosont és az udvari faházban húzta meg magát.

Elfajult

A nő kábultan feküdt, nem tudott védekezni. Újra megütötte ököllel, a feldúlt férfi lemeztelenítette, végbélnyílásába konyhai mosogatószivacsot, nemi szervébe papírszalvétát dugott.

Éjjel kettő körül visszamerészkedett N. S., a támadó ismét nekiugrott, de a másik békíteni kezdte, újabb néhány rúgás után a férfi lehiggadt.

Ezután N.S. bort hozott, és inni kezdtek. A nőhöz egyikük sem ment oda, csak akkor, amikor feljajdult, és párja neki is vinni akart a borból. N. S. ekkor ismét kisurrant a kis házba, József valamikor hajnalban tért haza, a sértett közben meghalt.

70 sérülés

A bíróság megállapította, hogy Éva nem egyik vagy másik sérülés következtében, de ezek együttes hatásától hunyt el, testén 70 külsérelmi nyomot találtak, ami 36-40 támadástól származhatott. I. József áldozata védekezésre képtelen volt, és a bíróság érvelése szerint a férfinek számolni kellett volna azzal, hogy ennyi ütés halálhoz vezethet. Jogerősen 14 év fegyházra ítélték.