Két 14 éves lánynak is nyoma veszett

2016.04.23. 11:07

Eltűnés miatt keres a rendőrség két 14 éves lányt, akik valószínűleg együtt távoztak ismeretlen helyre, írja Police.hu.

Pataki Dorina szerdán koraeste indult el bükkösdi otthonából. A 152 centiméter magas, vékony testalkatú lány sötétzöld nadrágot és fekete, derékig érő kabátot viselt. Sötétbarna, vállig érő haja van, szeme szintén barna színű.

Koller Kimberli Livia és Pataki Dorina
Koller Kimberli Livia és Pataki Dorina
Fotó: Police.hu

A lány valószínűleg barátnőjével, a szintén 14 éves Koller Kimberli Líviával tűnt el, aki csütörtök délután indult el ismeretlen helyre keszthelyi otthonából. A 140 centiméter magas, hasonlóan vékony testalkatú lánynak melírozott hosszú haja van, kék farmernadrágot, szürkés kiskabátot és barna műbőr tornacipőt viselt.

Két ötvenes éveiben járó férfi is eltűnt

A rendőrség egy 52 éves borsodivánkai férfit is keres, aki a hely szociális intézetből péntek reggel nyolc körül távozott, majd busszal a mezőkövesdi vasútállomásra utazott, ahol valószínűleg egy Keleti pályaudvarra tartó vonatra szállt fel. Cserva István kb. 180 centiméter magas és 75 kilogramm, haja rövid, őszes. Eltűnésekor kék farmernadrágot és farmeringet, valamint szürke pulóvert vagy kabátot viselt.

Mile Imre és Cserva István
Mile Imre és Cserva István
Fotó: Police.hu

Az 57 éves Mile Imre tatabányai otthonából kedden távozott, azóta nem találják. A férfi 192 centiméter magas, erős, izmos testalkatú, kopasz, szeme színe kék. Eltűnésekor fekete melegítőnadrágot, piros hosszú ujjú pólót és kék színű, sárga talpú sportcipőt viselt.

A rendőrség azt kéri, hogy aki bármelyikük eltűnésével vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, értesítse őket a 107-es és 112-es telefonszámok valamelyikén, vagy az ingyenesen hívható Telefontanú zöld számán (06-80-555-111/140).