Rendőrök kutatták át Kozsó teaházát

2016.04.27. 06:16

Vízlopás nyomait keresték kedden délután a rendőrök abban a budapesti teaházban, amely Kozsó érdekeltségébe tartozik. A teaházhoz a Blikk szerint két nagy autóval mentek a vízművek munkatársai vagy fél tucat rendőr társaságában, a lap fotót is közölt a kiszállásról. 

A lap szerint a vízművek szakemberei műanyag bójával zárták le még az úttest egy részét is. Délután Kozso is megérkezett az üzlethez. "A szakemberekkel megbeszélte, mikorra végeznek, hogy később visszatérjen aláírni a jegyzőkönyvet, és hogy bezárja az üzletet, de erre csak az esti órákban került sor, ugyanis a vizsgálatok egészen sokáig elhúzódtak a nap folyamán" - írja a Blikk.

Kozsóra rájár a rúd. A Blikk korábban azt írta, hogy 260 millió forint tartozása van, ráadásul egy volt alkalmazottja is feljelentette, mert szerinte a teaházban lopták a vizet és az áramot. 

IMG 20160426 181927
Fotó: Német Tamás / Index

Kozso ügyvédje kedd reggel a Mokkában még azt mondta, hogy valaki lejárató kampányt indított ügyfele ellen. Az ügyvéd szerint nem volt és most sincs eljárás Kozso ellen, a rendőrség pedig azt állapította meg, hogy nem szükséges nyomozást indítani. Ennek viszont ellentmond az, hogy a teaházhoz a nap folyamán rendőrök mentek ki.