Többet tudhat környezete Sápi Attila eltűnéséről

2016.05.02. 07:25

Teljeskörűen átvilágítják a rendőrök azt a cégláncolatot, amibe a négy hónapja nyomtalanul eltűnt Sápi Attila zuglói MSZP-s önkormányzati képviselő cége is tartozott – írta rendőrségi forrásaira hivatkozva a Magyar Nemzet.

A januárban eltűnt 43 éves vállalkozó ügyfélkörében eddig nem találtak gyanús kapcsolatot, az azonban tudható, hogy Sápi azóta már felszámolt, őrző-védő tevékenységet folytató cégén 100 millió forintos köztartozást kért számon a NAV. 

Igaz, az elmaradás nem Sápi vállalkozásánál, hanem a már felszámolt alvállalkozó cégeknél keletkezett. Sápi cégének éves bevétele állítólag hatmillió forint volt.

A 2014-ben az MSZP által felkért, önkormányzati jelöltként a fideszes indulót mindössze hét szavazattal legyőző Sápit január 5-én látták utoljára zuglói bérlakásánál. Élettársa öt nappal később jelentette be eltűnését.

A rendőrség kikérdezte az önkormányzat több dolgozóját. Eddig nem merült fel semmilyen új információ azzal kapcsolatban, hogy mi történhetett Sápival, de a rendőrség szerint a képviselő környezetében a körülményekről többet tudnak annál, mint amennyit a hatóságoknak elárultak.