Három autópálya, három baleset

2016.05.12. 07:30 Módosítva: 2016.05.12. 07:55

Az M5 autópálya 142-es kilométerénél a szalagkorlátnak ütközött egy személyautó reggel 7 óra körül. A balesetben nem sérült meg senki, azonban a helyszínelés és a roncsok eltávolítása miatt az autópályát teljes szélességében lezárták - írta a Delmagyar.hu

Reggel 6 óra körül kigyulladt egy autó az M3-as autópálya Budapest felé vezető szakaszán a 161-es kilométernél. A Police.hu szerint a műszaki mentés idejére lezárták a külső sávot. 

Az M7-es autópályán is baleset történt, a Letenye felé vezető oldalon szalagkorlátnak ütközött és felborult egy kisteherautó a 36-os kilométernél - írta az Országos Katasztrófavédelmi Központ. 

Baleset az M7-esen
Baleset az M7-esen
Fotó: Olvasónk, Tamás

Szalagkorlátnak ütközött, majd felborult egy kisteherautó az M7-es autópályán Baracska térségében, a Letenye felé vezető oldal 36-os kilométerénél. Az elsődleges információk alapján egy sérültje van a balesetnek, akit a mentők ápolnak. A mentési munkálatok ideje alatt a belső sávon halad a forgalom. Jelentős torlódásra kell számítani. 

Az M7-esen torlódó kollégánk szerint már legalább 4 kilométeres a kocsisor, úgyhogy aki teheti, feltétlenül kerülje el az érintett szakaszt.