Vilhelmina
4 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Szerelmi bánat miatt akart bosszút állni Budaörsön

2016.05.24. 09:57

A Blikk úgy tudja, hogy az áruházak felrobbantásával fenyegetőző és nyaralókat felgyújtó Sz. Domonkost két éve hagyta el a szerelme, aki budaörsi volt - ezért utálta meg a várost és akart bosszút állni rajta.

Mint mi is megírtuk, a 22 éves férfit szombaton fogták el a rendőrök egy telefonfülke közelében, ahonnan újabb budaörsi áruház felrobbantásával fenyegető hívást intézett. Sz. Domonkos a kihallgatásán bevallotta, hogy 2014 - a szakítás éve - óta számtalan nyaralót gyújtott fel Budaörsön, idén február óta pedig 11 alkalommal fenyegetett meg budaörsi áruházakat. Az ügy felderítésére száztagú nyomozócsoportot hozott létre a BRFK, több száz embert hallgattak meg, és 350 bűnjelet foglaltak le.

kozveszellyelfenyegetes brfk 20160521 2 0
Fotó: Police.hu

Az elmúlt két évben 49 nyaralógyújtogatás ügyében indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen, egyelőre vizsgálják, hogy hány eset köthető ehhez a fiatalemberhez. A lap úgy tudja, hogy szerelmi bánatában legutóbb két hete gyújtogatott Sz. Domonkos, akkor két víkendház vált a lángok martalékává.

Sz. Domonkos előzetes letartóztatásba helyezését hétfőn rendelte el a bíróság, azt az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tölti.