Megölték, elásták, majd dicsekedtek

2016.06.03. 15:15

Tizenegy év és hét év börtönre ítélte pénteken a Budapest Környéki Törvényszék azt a két vádlottat, aki 2012-ben megölt és elásott egy férfit, írta az MTI.

Az elsőrendű vádlott 2012 nyarán megismerkedett az utcán egy férfivel, meghívta magához borozni. Már erősen ittasan mentek át a másodrendű vádlotthoz, ahol összevesztek, majd az elsőrendű vádlott egy balta fokával kétszer fejen ütötte áldozatát.

Közepes erővel

A vérző fejű sértett menekülni próbált, az elsőrendű vádlott azonban utolérte, és fojtogatni kezdte, később pedig egy kővel többször, közepes erővel megütötte a fejét. A sértett elvesztette eszméletét és a földre zuhant, a vádlott pedig ekkor elhatározta, hogy végez vele. Az eszméletlen sértettet fejen rúgta, majd felszólította a másodrendű vádlottat, hogy álljon a nyakára, míg ő tartja a lábát. Mindezt addig folytatták, amíg nyilvánvalóvá vált, hogy a sértett meghalt.

A holttestet az udvaron fóliába csavarták és gödörbe fektették, majd lomokat, építési hulladékot, közöttük nagyobb betondarabokat tettek rá, és földdel is elfedték.

A bíróság közleménye arra is kitért, hogy az elsőrendű vádlott részegen többször is elmondta a történteket, emiatt 2014 áprilisában a rendőrség telefontanú szolgáltatására érkezett bejelentés az ügyről. Az ítélet nem jogerős.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport