László
21 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Zalatnay ezúttal három év felfüggesztettel megúszta

2016.06.07. 13:19

Üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett csalás miatt jogerősen 1 év 6 hónap, végrehajtásában 3 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Zalatnay Saroltát a Budapest Környéki Törvényszék. A bíróság ráadásként pártfogó felügyelőt rendelt ki az énekesnő mellé, írja az MTI. 

Zalatnay több részletben csaknem kétmillió forinttal károsította meg egyik ismerősét, egy állatvédelmi alapítvány elnökét. A nővel úgy került kapcsolatba, hogy segítette a szervezet munkáját, később azonban többször is kölcsönt kért, de azt nem fizette vissza. Zalatnay az ítélethirdetés után ártatlanságát hangoztatta, védője közölte, elképzelhető, hogy a Kúriához fordulnak felülvizsgálati kérelemmel. 

Mint ismert, az énekesnőt 2004-ben jogerősen három évi börtönbüntetésre ítélték összesen 120 millió forint kárt okozó, többrendbeli, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás miatt. 

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!