Most gyerekverési ügy miatt mentek ki Lakodalmas Lajoshoz a rendőrök

2016.07.07. 07:15

Elég nehéz követni Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi kalandjait az igazságszolgáltatással. Van ugye az áramlopásos és vesztegetéses ügy, ami miatt a korábbi sztárzenész előzetes letartóztatásban volt, majd amikor szabadult, Mexikóba ment. Sokan azt hitték, hogy az eljárás elől akar lelépni, de tényleg csak nyaralt, hiszen most már Magyarországon van.

A Bors most arról ír, hogy szerda reggel civil ruhás rendőrök szállták meg boldogasszonypusztai birtokát. Ez a szomszédok szerint annyira megszokott, hogy szinte már név szerint ismerik a nyomozókat. A lapnak meg is tudták mondani, hogy most nem az áramlopásos ügyben eljáró nyomozók jelentek meg.

És valóban, a lakodalmas rock koronázatlan királya nemrég belekeveredett egy másik ügybe is. Az elmúlt hét végén fiatalok egy csoportja bemászott a birtokra, kinyitotta az ott lévő halastó egyik zsilipjét, hogy a vízben fürödjön. A fiúkat Lajcsi és társa, Csendes Csaba rajtakapta. A történetnek két verziója kering: a fiúk szerint Lajcsiék megverték őket, Lajcsiék szerint ez nem igaz, sőt az egyik gyerek apja verte meg őt. Mindenesetre az kiderült, hogy szerda reggel a gyerekveréses ügy miatt voltak a birtokon a rendőrök, Lagzi Lajos azt állítja, hogy ő maga hívta ki őket. 

"Megnézték a kerítést, ahol bemásztak hozzám a tinédzserek, lefényképezték a helyszíneket, szóval végezték a dolgukat. Hallottam, hogy az egyik fiú azt nyilatkozta, hogy nagyon megijedt" – mesélte a zenész a Borsnak, majd rövid csend után hozzátette: "Őszintén mondom, hogy komolyan sajnálom, hogy megijesztettem."