Egy centin múlt, hogy ne okozzon tragédiát a szegedi áruház lezuhant plexije

2016.07.12. 07:14

A 7 éves Bence Dominik mellé zuhant a Szeged Nagyáruház feliratának Á betűjét védő plexi. Az édesanyja azt mondta, egy centin múlt a tragédia - írja a Délmagyarország.

A hétvégén mi is megírtuk, hogy a Szeged Nagyáruház felirat Á betűjét védő plexiburkolat zuhant le, és súrolta a hétéves kisfiú hátát. A súlyos plexi a fiú bokáját érintette, ami kicsit be is pirosodott, de komolyabb baja nem esett  - derül ki a Délmagyarország cikkéből. 

1280
Fotó: Kuklis István / delmagyar.hu

A Szeged Nagyáruház 36 évvel ezelőtt, 1980 decemberében nyílt meg. Akkoriban Magyarország második legnagyobb üzletközpontja volt, 198 millió forintból épült.

A Szeged Nagyáruház most társasházként működik, több tulajdonossal. A lap telefonon utolérte a társasház jogi képviselőjét, aki azt mondta, nincs felhatalmazva, hogy nyilatkozzon, és a Coop Szeged Zrt.-hez irányított minket.  "A Coop Szeged Zrt. felvetésére az épület tetején lévő felirat cseréje már hónapok óta előkészítés alatt van, egy korábbi felülvizsgálat alapján több javítás is történt. Természetesen a mai napon, hétfőn a soron kívüli felülvizsgálat megtörténik, amennyiben szükséges, azonnali intézkedünk" – közölte a cég áruforgalmi igazgatója.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport