Használt óvszer volt a DVBBS öltözőjében

2016.07.13. 20:37

Bilincsben hozták vissza a ferihegyi repülőtérről Siófokra a rendőrök a DVBBS nevű kanadai duó tagjait a Balaton Soundon adott szombati koncertjüket követően, miután a duó öltözőjében a fellépés után két fiatal, eszméletlen lányt találtak - írja a Hvg.hu.

A lap cikkéből az is kiderül, hogy a backstage dolgozóit éjjel három körültől másnap délelőttig hallgatták ki, közben az öltözőben helyszíneltek. A lap információi szerint a takarítók a helyszínelés után találtak egy használt óvszert egy pohárban, de mivel nem gondoltak rá, hogy ez bűnjel lehet, kidobták. A rendőrség hétfői közleménye alapján nem nyomoznak szexuális erőszak gyanúja miatt.

A Hvg.hu információ a korábbi értesüléseknek ellentmondanak abban, hogy hányan voltak a lányok, és hogy kik találtak rájuk. A cikk szerint ugyanis a lányok heten voltak, míg korábban hat lányról volt szó, és a cateringgel megbízott dolgozók találtak rájuk (más források szerint viszont a takarítók találták meg őket).

A Balaton Sound backstage-ében nincsenek biztonsági kamerák, valószínűleg inkább mobiltelefonnal rögzített videók azok, amelyeket jelenleg is vizsgálnak a nyomozók. Egy szemtanú szerint a DVBBS menedzsere egy ponton elállta az öltöző ajtaját, és nem engedte meg, hogy az egyik lány, miután kijött, visszamenjen a barátnőjéért. A rendőrség egyelőre a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árul el új információt. A kanadai dj-knek volt már rendőrségi ügyük, de csak marihuána miatt. A Szigeten nem lépnek fel, hacsak addig nem tisztázzák magukat. Részletesebbenitt írtunk arról, hogy mit lehet tudni eddig a DVBBS öltözőjében történtekről és az az azóta történtekről.