Két ceglédi tinédzsert keres a rendőrség

2016.07.14. 17:36

Egy 13 és egy 14 éves ceglédi lányt keres a rendőrség, írja a Police.hu. Medve Dominika és barátnője, Banai Nikoletta szerdán napközben otthonukból a városközpontba indultak, de nem mentek haza a megbeszélt időben.

A 13 éves Medve Dominika eltűnésekor fekete nadrágot, fekete pólót és rózsaszín vászoncipőt viselt. A lány kb. 170 centiméter magas, molett testalkatú, szeme kék, haja egyenes, vállig érő, világosbarna.

Banai Nikolett és Medve Dominika
Banai Nikolett és Medve Dominika

Barátnője, a 14 éves Banai Nikoletta eltűnésekor fehér, bokáig érő egyrészes ruhát és világoskék papucsot viselt. Ő kb. 175 centiméter magas, vékony testalkatú, szeme fekete, haja pedig egyenes, vállig érő, sötétbarna.

A két lány ismeretlen helyre távozott, és szerda óta nem adtak életjelet magukról. A felkutatásukra tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre, ezért a rendőrség azt kéri, hogy aki a lányok jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az hívja a 06-1/236-2883-as telefonszámot, vagy a 107-es és 112-es központi segélyhívók valamelyikét.