Kiégett egy könyvesbolt a Rákóczi úton

2016.07.17. 09:30

Egy öt emeletes épület második emeleti könyvesbolt reklámtáblája gyulladt ki Budapesten, a Rákóczi úton szombaton az este.

A tűzoltók kiérkezésekor százötven négyzetméteren berendezési tárgyak és az álmennyezet is égett. Két vízsugárral megfékezték a lángokat, közben az oltási munkálatokkal párhuzamosan átvizsgálták az üzlethelyiség fölött lévő otthonokat.

Biztonsági okokból tizenöt embert kísértek ki az épületből, a lakók melegedőbuszban várhatták meg az oltási munkálatok végét. A tűzben senki sem sérült meg. A belső udvar és a lépcsőház füsttel telítődött. A tűz végleges eloltása és a nagy teljesítményű ventillátorral való átszellőztetés után az emberek visszatérhettek otthonaikba.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás