Sorra tűnnek el a tinédzser lányok Sopronból

2016.08.02. 09:54

Érdekes és rejtélyes sorozatra figyelt fel a Kisalföld.hu: a rendőrség az elmúlt időszakban több közleményt is kiadott arról, hogy fiatal lányok tűnnek el Sopronból és környékéről.

Az eltűnt lányok: Skultéti Diána és Kalányos Natália
Az eltűnt lányok: Skultéti Diána és Kalányos Natália
Fotó: Police.hu

Megnéztük a Police.hu-n szereplő közleményeket, és kiderül, az elmúlt három napban három fiatal lány eltűnéséről is beszámolt a rendőrség.

  • Július 31.: A 16 éves Skultéti Diánát keresi a soproni rendőrség. Július 12-én "az esti órákban egy harkai lakásotthon (Sopron mellett) előtt beszállt egy autóba és ismeretlen helyre távozott.”
  • Augusztus 1.: A 17 éves B. Erzsébetet keresi a soproni rendőrség. Július 16-án "engedély nélkül ismeretlen helyre távozott egy Sopron környéki lakásotthonból.
  • Augusztus 2.: A 14 éves  Kalányos Natáliát keresi a soproni rendőrség. Július 6-án „egy soproni gyermekvédelmi intézetből engedély nélkül távozott, azóta életjelet nem adott magáról.”

A lányok az elmúlt hetekben tűntek el, a rendőrség pedig most egymás után közölte, hogy még mindig keresik őket.

A rendőrség nem közölt arról semmilyen információt, hogy lenne összefüggés az eltűnések között. A közleményekből azonban kitűnik, hogy tinédzser lányokról van szó, és mindannyian egy intézetből vagy lakásotthonból tűntek el.

Frissítés: A rendőrség kedd délután közölte a kisalfold.hu-val, hogy B. Erzsébet megkerült, a lány önként jelentkezett a gyámjánál, nincs semmi baja.