Metszőollóval és horgászbottartó vassal érdeklődött a felesége szeretőiről egy hevesi férfi

2016.08.08. 10:39

Maffiafilmeket idéző módszerekkel faggatta az ismerőseit felesége szeretőjéről egy 40 éves hevesi férfi, írja a Heol.

A férfi még tavaly augusztusban találkozott az utcán egyik ismerősével, majd megkérte, hogy üljön be a kocsijába. Később egy félreeső helyre mentek, ahol az ismerős nem tudott arról, hogy szeretője lenne a férfi feleségének, de a válasz nem volt elég jó, ezért először arcon könyökölték, utána pedig olyan erősen megütötte a férfi, hogy eltört az orra, valamint arczúzódásokat szenvedett. A bántalmazott ismerős végül egy másik emberhez irányította a férfit az általa követelt válaszokért.

A dühös férj az ismerősét a kocsiban fogva tartva indult megkeresni a másik személyt, akit aztán betuszkolt a hátsó ülésre, és szintén elvitt egy félreeső helyre. Bár a férfi állítása szerint nem is ismerte a nőt, szintén kapott az arcába és a fejére a férjtől. Ennyi azonban nem volt elég,

megfelelő választ remélve kiszedett egy metszőollót a csomagtartójából, és belehelyezte a férfi kisujját fenyegetésképpen.

Választ így sem kapott, ezért

jobb híján egy horgászbottartó vassal kezdte el szurkálni a bántalmazott férfit.

A két bántalmazott ismerős végül akkor tudott megszökni, amikor a dühös férj egy harmadik lehetséges információforráshoz indult az autójával.

A házi őrizetben tartott férfi ellen személyi szabadság megsértésének bűntettével és ezzel halmazatban súlyos testi sértés bűntettével emelnek vádat.