Durva volt a határhelyzet Bécs felé

2016.08.17. 16:22

A korábbi egy óráról három órára nőtt a várakozási idő az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál, ahol továbbra is szúrópróbaszerűen ellenőrzik az Ausztriába belépő járműveket az osztrák hatóságok - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerda délután az MTI-t.

Estére a torlódás megszűnt.

Smuk Ferenc sajtóreferens elmondta, hogy a személyautók, az autóbuszok és a teherautók is hét kilométeren torlódtak a sztrádán. A rendőrség továbbra is arra kéri az autóvezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a sztráda érintett szakaszán, és indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfó oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről.

Az embercsempészek és a migránsok kiszűrése érdekében az osztrák hatóságok idén április 25. óta tartanak szúrópróbaszerű ellenőrzést a magyar-osztrák határátlépési pontokon.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla