Egy jobbikos képviselő allergiás lett a színekre

2016.08.17. 10:08

A pomázi általános iskola kerítését színesre festették. Néhány lakó összeomlott, azonnal melegfelvonulást vizionáltak, meg is keresték a megfelelő embert, a település jobbikos önkormányzati képviselőjét. Sarkadi Attila pedig azonnal jelezte is Facebookon, hogy szivárványveszély van, riadó, ennek jelentése van. Ahogy annak is az lett volna, ha árpádsávosra festik. Szóval inkább legyen egyszínű, beszáll a festésbe, csak valaki állítsa le a terrort, a veszedelmet.

13938015 1785047041744033 4936975260978627074 o
Fotó: Facebook / Attila Sarkadi

A jobbikos képviselő azt írja kommentekben, hogy ő csak közvetíti azokat a jelzéseket, amelyeket szülőktől kapott. Azok között pedig olyan is volt, hogy állítólag a felháborodott szülőknek valamelyik kerítésfestő odavetette, hogy ha már Szijjártó levetette a szivárványzászlót a nagykövetségről, itt majd láthatja.

Egy kommentelő tisztázza a szivárványszíneket ugyan:

„Tisztelt Képviselő Úr! A szivárvány színei: vörös, narancs, sárga, zöld, cián-, vagy türkizkék, ibolyakék, vagy lila. Ez a szivárvány tehát, nem az a szivárvány!!! Kár, hogy azoknak a bizonyos telefonálóknak nem tűnt fel, hogy pink szín nincs is benne!", 

de a pánik az akkor is pánik:

„Pink ide vagy oda ez akkor is a melegek színe" - írja egy másik kommentelő.

Csak el ne induljon a lavina, mert jöhetnek az átfestések, az átnevezések a pestszentlőrinci, a lakitelki, az újbudai, a százhalombattai, az algyői, a csepeli, az érdi, az egri, a bőnyi, a hajdúszoboszlói, és a többi Szivárvány Óvodánál.

Az mindenesetre megnyugtató, hogy a jobbikos képviselő posztját megosztó pomázi önkormányzat Facebook-oldalán a kommentelők többsége értetlenül áll a problémázás előtt.