Olivér
4 °C
8 °C

Egy kézzel fojtotta meg 18 évvel fiatalabb áldozatát

2016.08.23. 10:03

A nyomozók 2015 tavaszán találták meg annak a férfinak a holttestét, akit azelőtt fél évvel gyilkolt meg és ásott el egy apaji ház udvarán egy akkor 58 éves férfi. Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség most emelt vádat.

Az apaji házban hárman laktak: a vádlott és élettársa, valamint a vádlottnál 18 évvel fiatalabb férfi, a bűncselekmény áldozata.

Az ügyészségi közlemény szerint mindhárman italoztak, alkalmi munkákból éltek. Részegen gyakran vitatkoztak, verekedtek.

A vádlott 2014 novemberében dolgozni ment. Amikor hazajött, azt látta, hogy a sértett megverte élettársát. Veszekedni kezdtek, a fiatalabb férfi felületesen megszúrta a vádlottat. Erre akkora ütést kapott, hogy a kés kiesett a kezéből. A vádlott a földön fekvő sértett nyakát egy kézzel megszorította, majd a nyakára lépett.

Az élettelen testet az udvarra húzta, majd egy fára kötötte. Másnap hajnalban a holttestet elásta, ruháit elégette. A maradványokra öt hónappal később találtak rá a rendőrök.

A vádlott élettársa, a gyilkosság koronatanúja nem sokkal később egy másik férfival költözött össze ugyanabban a házban. A nőt pár hónappal később az új élettársa meggyilkolta.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?