Jolán
2 °C
4 °C

Fegyverek voltak a cserbenhagyó gázolónál

2016.08.26. 08:29

Elütött egy kerékpárost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott egy férfi Békéscsabán. A rendőrök később elfogták és a házában fegyvereket, halászhálókat találtak, amikkel a gyanú szerint engedély nélkül vadászott, halászott - írja a Police.hu.

A baleset augusztus 12-én történt Békéscsabán. A kerékpáros férfit életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek.

A békésszentandrási férfit, aki elütötte és magára hagyta a sérült kerékpárost, augusztus 24-én Békéscsabán, a Kazinczy utcában fogták el a rendőrök. A kocsiján a baleset óta több sérült alkatrészt kicseréltetett. Elfogásakor az autójában 30 kilogramm élő halat, a lakásán pedig légpuskákat, sportfegyvereket, egy házilag készített fegyvert és hálókat találtak. A férfi a gyanú szerint engedély nélkül halászott és vadászott. A több bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves T. J.-t a őrizetbe vették.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?