Csilla, Noémi
5 °C
18 °C

Az oktatási államtitkár az Indexen tart szülői értekezletet. Kérdezzen tőle!

2016.08.30. 12:11 Módosítva: 2016.08.31. 11:29

Szerdán délután kettőkor Palkovics László oktatási államtitkár az Indexen tart szülői értekezletet az induló tanévről. Az államtitkár élő videóközvetítésben válaszolja meg az olvasók kérdéseit.

Itt a lehetőség tehát, hogy kérdezzen a legilletékesebbtől. Ugyan szülői értekezletnek neveztük el ezt az alkalmat, nos, ez olyan értekezlet lesz, amin a szülők, a tanárok, sőt a diákok is kérdezhetnek. Nekik biztos százszor jobb kérdéseik vannak annál, minthogy megérkeznek-e időben a tankönyvek, vagy hogyan veszi át az állam teljesen az iskolákat.

Nekünk is lesz néhány kérdésünk Palkovics Lászlóhoz. Beszélni szeretnénk vele a szakközépiskolákban és szakgimnáziumokban nem túl biztató előjelekkel induló tanévről. Tudni szeretnénk azt is, hogy végre azt tanulják-e majd az iskolában a gyerekek, amire tényleg szükségük van, mikor fognak tabletet használni az órákon, és milyen lesz az a 30 perces tanóra, ami 45 percig tart.

Biztosak vagyunk abban, hogy önnek is vannak kérdései. Egyéni problémákkal nem ér most a nagy nyilvánossághoz fordulni, hacsak nem általános érvényű, másokat is érintő dologról van szó.

Írjanak hát nekünk, és a holnapi adásban a legjobb kérdéseket feltesszük az államtitkárnak. Kérdéseit erre az e-mail címre várjuk már most vagy a cikk alatti hozzászólásban. Nevét, személyes adatait zártan kezeljük.

Ha szerdán délután kettőkor élőben nézi adásunkat az Indexen, kérdezhet online is a Facebookon. Igyekszünk majd ezekből a kérdésekből is feltenni néhányat Palkovics Lászlónak.

Ne maradjon le semmiről!