Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Molnár Gyula megint kvótázott, de most nem úgy

2016.09.01. 17:32

Az MSZP-s Molnár Gyula csütörtök reggel a Hír Tv-ben meglepő kijelentést tett: az MSZP kész lenne támogatni a kormányt a kötelező kvóták elleni fellépésben abban az esetben, ha az Európai Unió valóban tervezne ilyen lépéseket.

Persze egyelőre szó sincs ilyen lépésről, ezért is volt meglepő Molnár kijelentése, hiszen a hírek ezután arról szóltak, hogy az MSZP támogatja a kormány menekültkvóta elleni harcát, az már halványabban jelent meg, hogy amúgy az ellenzéki párt szerint értelmetlen a népszavazás.

Talán ezt a kommunikációs bravúrt próbálta most kicsit helyrepofozni Molnár, amikor közölte, hogy az Európai Unióban nincs többségi napirenden, hogy további kötelező letelepítési kvóták bevezetésére kerüljön sor, majd a Facebook-oldalán közzétett egy képet is, amiben ezt megismétli.