Gyilkosság Örkényben, holttest a Kálvin térnél

2016.09.03. 12:34 Módosítva: 2016.09.03. 15:14

A Police.hu híre szerint állampolgári bejelentés után vonultak ki egy örkényi házhoz szombat reggel, miután megtudták, hogy a házban gyilkosság történt. A rendőrök B. Pál 32 éves helyi férfit elfogták és előállították. A helyszíni szemle és a gyanúsított elszámoltatása folyamatban van. Az áldozatról nem árult el semmit a rendőrség.

Az Atv.hu ugyanakkor arról ír, hogy kollégájuk péntek este a Kálvin térhez közeli Pointer Pub előtti járdaszakaszon egy letakart holttestre lett figyelmes. A rendőrség lezárta a söröző előtti járdaszakaszt, a helyszínen mentőkocsi is volt. Mint szombat délelőtt megtudták, az ügyben idegenkezűség nem merült fel, a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás során vizsgálja a haláleset körülményeit.

Ugyanakkor a Blikk úgy értesült a pub egyik tulajdonosától, hogy péntek este egy zavart és hiányos öltözetű külföldi férfi támolygott be a teraszukra, aki valószínűleg segítséget akart kérni, több asztalt feldöntve végül a járdán összeesett. A személyzet tagjai a mentők kiérkezéséig megpróbálták ellátni és újraéleszteni a fiatalembert, de végül ez a mentőknek sem sikerült, pedig mindent megtettek. Mint mondta, hogy az egész céget mélyen megrázta az eset, azóta is alig térnek magunkhoz.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport