Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Ellopta a szülei kocsiját egy kisfiú, hogy meglátogathassa a nagyit

2016.09.09. 14:11

Csütörtökön egy 12 éves fiú és egy évvel idősebb barátja meglógott a szülei kocsijával, és 200 kilométert vezetett, hogy meglátogathassa a nagymamáját, írja a német Süddeutsche Zeitung.

A kisfiú egyébként korábban már jelezte a szüleinek, hogy elindul meglátogatni a nagyszüleit, de arra ők sem számítottak, hogy a gyerek Limbach-Oberfrohnából elindul a jó 200 kilométerrel távolabbi Bambergbe. Mindezt úgy, hogy a kocsival ráment a német autópályára is, ahol nincs sebességkorlátozás. A Cobra 11 című tévésorozatnak köszönhetően tudjuk, hogy ez egyébként kifejezetten veszélyes is lehet.

A szülők végül megengedték a gyereknek, hogy a nagyinál maradhasson éjszakára, miután kiderült, hogy épségben megérkeztek. Mivel a kisfiú 14 év alatti, ezért nem indítanak eljárást ellene, de nem is nagyon lehetne miért, ugyanis a 200 kilométeres út alatt egy bejelentés sem érkezett a rendőrségre arról, hogy szabálytalanul közlekedne az autó.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek