Szatírt fogtak egy budai plázában

2016.09.10. 17:15

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága szeméremsértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást T. Roland 24 éves budapesti lakos ellen - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. szeptember 8-án 18 óra 10 perc körül T. Roland bement egy Budapest XI. kerületi bevásárlóközpont mosdójába és az ott tartózkodó kisfiúval szeméremsértő módon viselkedett. A kisfiú a cselekménytől megijedt és a szüleihez szaladt. A rendőrök az adatgyűjtés során beazonosították a férfit, akit egy órán belül a lakóhelyének közelében elfogtak. A férfit a rendőrök előállították és őrizetbe vétele mellet, gyanúsítottként hallgatták ki.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla