Négyen vertek meg egy férfit az Örs vezér téri aluljáróban

2016.09.23. 08:49

Négy fiatal szeptember 22-én 1 óra 15 perckor bántalmazott egy férfit Budapest X. kerületében, az Örs vezér téri aluljáróban. A 16 éves és a 17 éves fiatalok többször megrúgták a sértettet, miközben kiabáltak vele. Kettőjüket menekülés közben az aluljáróból kiérve a rendőrség elfogta, majd a X. kerületi Rendőrkapitányságra előállították őket. Másik két társuk elfutott a helyszínről, őket próbálják beazonosítani, az alábbi videó segíthet. 

Aluljáróban verték meg a férfit

Az egyik elkövető 16-18 év körüli, vékony testalkatú. Haja világos barna. Arcát fekete-fehér mintás kendővel takarta el, fekete hosszú ujjú inget, fekete nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A másik fiú rövid barna hajú, átlagos testalkatú. Arcát az elkövetéskor fehér sállal takarta el, zöld, rajta fehér feliratú szabadidő felsőt, fekete térdnadrágot és zöld sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható fiúkat felismeri, azok hollétéről, tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200 telefonszámot!