Jenő
9 °C
14 °C
Index - In English In English Eng

Kínaiak csináltak bordélyt kínaiaknak Kispesten

2016.09.24. 09:05

Prostitúció elősegítésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz két kínai állampolgár ellen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, írja a police.hu.

A gyanúsítottak XIX. kerületi lakásában 2015 októberétől kínai nők szexuális szolgáltatást nyújtottak ázsiai férfiaknak. A nyomozók 2016. szeptember 20-án éjjel, összehangolt akcióban fogták el a bordélyház működtetését végző 35 éves nőt és 37 éves férjét.

A prostituáltak repülővel érkeztek Kínából, utaztatásukat és szállításukat a gyanúsítottak szervezték, mint ahogy ők fogadták az ügyfelek bejelentkezését is, akik újsághirdetésből értesültek a szolgáltatásról. A házaspár a bevétel nagy részét elvette a lányoktól és a prostitúcióból megszerzett jövedelemből élt. A házkutatáskor a rendőrök nagy mennyiségű készpénzt - valutát és forintot -, illetve a szervezéshez használt telefont találtak és foglaltak le.

A nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amit a bíróság pénteken el is rendelt.