Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Varázsesernyő buktatta le a brit dílert

2016.10.05. 09:37 Módosítva: 2016-10-05 10:01:56

Egy 27 éves brit állampolgárral szemben folytat a rendőrség eljárást kábítószer-kereskedelem miatt.

Egy VII. kerületi hostel munkatársai figyeltek fel két külföldi vendég gyanús párbeszédére, amiben egy varázsesernyőnek (magic umbrella) nevezett csomagról beszéltek, amit a brit férfi fog átvenni a szálló recepcióján. A szállás alkalmazottai értesítették a rendőröket, akik a csomagot lefoglalták, de a brit vendéget már nem találták ott.

A hostel munkatársai továbbították a keresett férfi személyleírását a szórakozóhelyeken dolgozó kollégáiknak. így egy józsefvárosi szórakozóhelyen október 2-án, 2 óra körül felismerték a biztonságiak, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

Ruházata és csomagja átvizsgálásakor 1,2 gramm kokaint, 14,5 gramm speedet, 87 darab tablettát, 99,9 gramm fehér port és 154,1 gramm barna porállagú, kábítószergyanús anyagot találtak, és foglaltak le.

A férfit őrizetbe vették, és október 4-én előzetesen letartóztatták.

Ön szerint mi az a furcsa, barna por?

 • 276
  Heroin
 • 254
  Nem tudom, tényleg
 • 208
  Egy új dizájnerdrog
 • 206
  Kakaó
 • 103
  Barna cukor
 • 69
  Kávé