Adorján, Adrián
3 °C
8 °C

Azt gondolta, hogy Rogán mindent feltárt a helikopterezéséről?

2016.10.07. 07:30

Újabb elhallgatott részlet derült ki Rogán Antal népszavazási hétvégén lebonyolított helikopteres lakodalomlátogatásáról. A Népszabadság ugyanis állítja:

nemcsak a visszaúton, de már a lagziba menet is helikopter szállította a négytagú családot.

Ugyanis bár Rogán pár napja még azt állította, hogy Szabó Zsófi sorozatsztár esküvőjére „kocsival mentünk”, kiderült, hogy az a helikopter, amivel vasárnap délelőtt hazatértek, szombat délután 16:24-kor Budaörsről a Megyeri híd érintésével Kisvárda irányába indult el, vagyis pont akkoriban landolhatott, amikor a szemtanúk szerint Rogánék is megérkezett a lagziba.

Ráadásul a Népszabadság újságírói az esküvői helyszínt és környékét is bejárták, és egy nyírtassi traktoros elmondta, egy héttel az esküvő előtt már nagy H betű felfestésével készültek a helikopter landolására, de a botrány kitörése után „a főnök gyorsan eltüntettette a munkásokkal a nyomokat”.

Az embereinek meg azt mondta, fogják be a pofájukat vagy ki lesznek rúgva.

A lap úgy tudja, hogy a Bell helikopter eredetileg Nyírtasson szállt volna le, de a landolás helyét – talán valamelyik lap érdeklődése miatt – megváltoztatták Kisvárdára. A helyszín megszemlélésénél kiderül, hogy a leszállópálya mintha egy meggyfaültetvényből is kihasítana egy darabot, a Népszabadság újságíróinak feltételezése szerint

lehet, hogy gyümölcsfákat vágtak ki azért, hogy az esküvő helyszínéhez minél közelebb szállhasson le Rogán Antal.

Ezt a feltételezést támaszthatja alá a néhány napja megtisztított terepen kívül a néhány méterre parkoló markológép is.

A helikoptert Rogán Cecíliának „barterben” biztosító vállalkozó azt állította, hogy csak az esküvőn merült fel a repülés ötlete, nehogy a párnak éjszaka kelljen a gyerekekkel hazaautózni.

Rogán Antal helikopteres kalandjáról ebben a cikkben szedtük össze a dominószerűen bedőlő hazugságokat>>>>>>>>