Koronavírus adatok

2022. jan. 14.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Antal, Antónia
-3 °C
6 °C

Késsel hadonászott az autós, miközben üldözték a rendőrök

2016.10.08. 21:17

Az ügyészség gyanúsítottként hallgatott ki, majd őrizetbe vett egy egerbaktai férfit, aki péntek este autójával el akart sodorni egy rendőrt, hangzott el az M1 híradójában. 

A járőrök Eger határában meg akarták állítani a férfi autóját, ő azonban hirtelen megfordult és eközben el akarta sodorni az egyik rendőrt.

A férfit a rendőrök több mint 15 kilométeren át üldözték, eközben a férfi a kocsija ablakán kinyúlva késsel hadonászott és több szembejövő autóra is ráhúzta a kormányt. Végül úgy sikerült megállítani, hogy nekiütközött egy busznak, amelyet a rendőrök állíttattak keresztbe egy kanyarban.

A dühöngő férfi még ekkor sem akarta megadni magát: a rendőröknek testi kényszert kellett alkalmazniuk, hogy megfékezzék. Az eközben szerzett sérülései miatt a mentők kórházba vitték. A férfit éjszaka rendőrök őrizték a kórteremben, a nyomozó ügyészség szombat délelőtt a kórházban gyanúsítottként kihallgatta és őrizetbe vette.

A hirado.hu-nak Konkoly-Thege László, a Heves Megyei Főügyészség szóvivője azt mondta: a férfi ellen felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt indult büntetőeljárás. Az ügyészség vasárnap dönt a férfi előzetes letartóztatásáról, amelynek letöltésére lehet hogy az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet (IMEI) jelölik ki.  • Vennék
  • Hírek